Comiq_Slovakia

Comiq <3 DevOps – 3 syytä valita Comiq

DevOpsin tavoite on nostaa ohjelmistokehityksen, laadunvarmistuksen ja tuotannon automatisoinnin astetta ja näin nopeuttaa ohjelmistokehitysprojektin toteutusta ja parantaa sen laatua. Mutta senhän sinä jo tiesitkin. Mutta tiesitkö, että Comiq tarjoaa DevOps-ammattilaiselle erinomaisen työpaikan? Tässä muutama fakta tukemaan väitettä.

1 Fokus

Comiq on täysin laadunvarmistukseen keskittynyt yritys, jossa DevOps-liiketoiminta ei ole kehittynyt puolivahingossa toiminnan oheistuotteena. Toisin kuin monessa muussa DevOpsia tarjoavassa talossa, DevOps ei ole Comiqilla myöskään pelkkä tukifunktio vaan ydinliiketoimintaa. Lienee sanomattakin selvää, että tämä lähtökohta tekee DevOpsin parissa työskentelystä antoisaa ja tarjoaa ammattilaiselle hyvät puitteet toteuttaa itseään.

2 Ajoitus

DevOps-liiketoiminta on Comiqilla kovassa kasvussa ja nyt on oikea hetki hypätä mukaan. Etenkin jos haluaa päästä kehittämään ja rakentamaan toimintaa tilanteessa, jossa jokaiseen tilanteeseen ei ole vielä valmiita ratkaisuja. Asiakkaat ovat heränneet DevOpsin tarpeeseen ja aihe herättää paljon kiinnostusta, mutta kaikki eivät välttämättä ole vielä kypsiä toiminnan muutokseen. Koska DevOps ei ole asiakaskunnassa vielä perushuttua, on nyt hyvä aika päästä vaikuttamaan ja vakuuttamaan. Koska DevOps on Comiqilla paljon muutakin kuin prosessikehitystä ja teknologiavalintoja, projektien kiinnostavimmat haasteet piilevät siinä, miten asiakas kumppaneineen saadaan omaksumaan uudenlaisia ajatus- ja toimintatapoja. Tekemisen kulttuuri ja vuosien varrella opitut asiat eivät muovaannu sormia napsauttamalla, joten muutoksen näkeminen oman työn kautta on palkitsevaa.

3 Vaikutusvalta

Kuten sanottu, Comiqilla sinua ei rajoita “näin meillä on aina tehty” tai “näin meillä kuuluu tehdä” -ajattelu. Et kuitenkaan ole kehittämässä asioita yksin, sillä DevOps-toimintaa Comiqilla on rakentamassa parhaillaan jo muutama huippu, joiden kanssa voit sparrailla. Comiqilla arvostetaan mielipiteitä, eikä tässä työssä tai organisaatiossa ole vaaraa hukkua massaan. Yritys tarjoaa hyvän alustan kehittää omien junioreiden kasvua tukevaa DevOps-koulutusta, valmentaa itseään kokemattomampia ja olla se, joka pystyttää projektit, mutta ei jää niitä loputtomasti tunkkaamaan. Haasteita kentällä riittää, joten siinä vaiheessa kun työ alkaa tuntua liian helpolta, voit hypätä tekemään jotain sinulle tai meille kaikille ihan uutta. Jopa jotain, mitä kukaan ei ole ennen tehnyt. Jos olet huippu, pääset tekemään huipun hommia. Jos olet vielä matkalla huipuksi, saat mahdollisuuden kasvaa sellaiseksi meillä.

 

Saa toimia!

Oletko sinäkin sitä mieltä, että pelkkä agile jättää asiat usein puolitiehen? Haluaisitko auttaa yrityksiä omaksumaan uudenlaista ajatusmaailmaa ja viemään kehityksen ja testauksen uudelle automaation tasolle? Comiqilla riittää töitä, joten klikkaa itsesi eteenpäin jos paikka kasvavassa seurassa kiinnostaa.

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Technical Testing Thursdayt pitää comiqlaiset terässä 

Ripeää kasvua pienen yrityksen henkeä uhraamatta

Testaa, kuinka comiqlainen olet

 

Teksti: Iida Mustonen

Kuvat: Comiq

 

TÄMÄ JUTTU LIITTYY EMINEN JA COMIQIN YHTEISTYÖHÖN. JUTTU ON KIRJOITETTU RAKKAUDESTA LAJIIN, ELI KIINNOSTAVIIN YRITYSTARINOIHIN, TYÖPAIKKOIHIN JA TYÖYHTEISÖIHIN. SUUHUMME EI PISTETÄ SANOJA, VAAN POIMIMME MIELESTÄMME TÄRKEÄÄ JA TODENNÄKÖISESTI LUKIJALLE ARVOKASTA TIETOA KOHDEYRITYKSESTÄ TAI TYÖSTÄ KOHDEYRITYKSESSÄ.There are no comments

Add yours