mika-putto_th_im

Trainers’ Housen Mikan repun Top 3 -sisältö

Juttelin Puton Mikan kanssa puhelimessa hiljattain. Mika on tuoreimpia Implementation Managereita Trainers’ Housella. Ensivaikutelma erinomainen: vakuuttava, selkeän jäsennelty puhetyyli, osaa kiteyttää asiansa, saa kuulijan pauloihinsa, tausta vakuuttaa. Halusin tietää Mikalta kaksi asiaa: Miten Trainers’ House on onnistunut sinut jo yllättämään ja mitä Trainers’ Housen asiakkaat voivat odottaa saavansa sinulta.

Wow-lähteet Mikan mukaan

  1. Korporaatiomaailman ja muutosyhtiön toiminnan ero

”Voimavarojen haaskaaminen ei merkitykselliseen tekemiseen loistaa Trainers’ Housessa poissaolollaan.”

  1. Mitä voin tehdä kaverin hyväksi

”Täällä heittäydytään tilanteiseen näkyvästi ja ollaan todella epäitsekkäästi miettimässä, miten työkaveria voisi auttaa.”

  1. Palautekulttuuri potenssiin tuhat

”Talossa ihan oikeasti ja koko ajan tarjotaan apua, annetaan palautetta ja jaetaan toisille spontaanisti vinkkejä ja omia kokemuksia. Niiden perään ei tarvitse kysellä ja niitä saa ihan joka tasolta ristiin rastiin.”

”Ero korporaatiomaailmaan on silmiinpistävä. Trainers’ House on loistava muutosyhtiö ja tempaisee mukaansa, jos ihmisistä ja muutoksesta saa kicksit,” Mika Putto, Trainers’ House

Mikan repun Top-3 sisältö

  1. Ketjumaisen toiminnan mekaniikan ja mittaamisen merkitys lopputulokseen

Pitkä ura ensin päivittäistavarakaupan alalla ja sen jälkeen teleoperaattoribisneksessä on opettanut mittaamisen ja systematisoidun toiminnan merkityksen loppusuoritukseen.

  1. Asiakaskokemuksen kehittäminen ja sen läpivienti organisaatioon

Mika osaa tunnistaa, millä reitillä laiva todennäköisimmin jysähtää kivikkoon ja mistä onnistumiset oikeasti syntyvät.

  1. Lehmän hermot

46 ikävuoteen mahtuu onnistumisia ja kantapään kautta koettuja hetkiä. Suurin osa tilanteista on todennäköisesti koettu aikaisemminkin. Pitkä kokemus ja hyvä paineensietokyky ovat asioita, joita Mikan on helppo jakaa työkavereilleen ja asiakkailleen.

Mika on hyvä esimerkki siitä, mitä Trainers’ House on hakemassa tällä haavaa Implemention Managerin rooliin. Haku käynnistyi viime syksynä samalla tittelillä. Haimme hieman eri profiililla ja löysimme erinomaisia ehdokkaita, joita sitten tietysti palkattiinkin. Vuoden vaihtuessa profiilin kulmaa täsmennettiin tunnistettujen osaamis- ja kontaktiverkostotarpeiden mukaan.  Nyt haetaan suuryritysten bisnesyksiköiden johtajia, joilla on erinomaiset kontaktiverkostot, virtaa ja tahtoa tehdä myyntiä ja asiakastyötä sekä riittävästi vakuuttavuutta ja varmuutta pörssiyhtiöiden johdon edessä.

Miksi vaihtaa hyvä työpaikka suuryrityksen johdosta? Mikan lista oli kutakuinkin seuraavanlainen:

  • 46-vuotiaana alkoi olla viimeiset hetket käsissä, jos mieli vielä startata ”3. ura”
  • Repussa on riittävästi kokemusta, kohtaamisia ja oppia, joita voi hyvällä omatunnolla jakaa eteenpäin
  • Kokemukset Trainers’ Housen asiakkaana vuosien varrelta ovat vakuuttaneet talon tavoista, tyylistä ja osaamisesta
  • Korporaatiomaailmassa johtamisen jälkeen tuntui hyvältä vaihtoehdolta päästä taas käärimään hihat

 

Teksti & kuvat: Susanna Rantanen

Tämä juttu on osa Eminen Trainers’ Houselle tekemää rekrytointimarkkinoinnin yhteistyötä. Tämä juttu on kirjoitettu rakkaudesta lajiin, eli kiinnostaviin ja kutkuttaviin työyhteisöihin.There are no comments

Add yours